Trivsamt och säkert skyddat boende

Hemlikt erbjuder skyddat boende på tre orter i Mellansverige, 2 –5 timmars restid på från Stockholm. Omtanke och möjlighet till god trivsel präglar samtliga hus och lägenheter. Själva fastigheterna håller en hög standard och känns välkomnande, trivsamma och trygga. Dessutom har de närhet till allmänna kommunikationsmedel, matvaruaffär, skola, bank och vårdcentral etc. Vi erbjuder såväl kollektivt som enskilt boende. Bostadsgaranti inom sex månander ingår alltid.

Nära kontor Hemlikt skyddat boende

Centrala kontor skapar god service och trygghet

På våra orter är de bemannade kontoren placerade centralt med samtliga trygghetsboenden bara några stenkast därifrån. Närheten innebär både extra trygghet och möjlighet till god service. På våra kontor finns även gemensamhetslokaler, lekrum, lånedatorer, samtalsrum och kök där de människor vi hjälper kan träffas, umgås och stötta varandra.

Säkerhet vid våra boenden

Självklart har våra boenden skalskydd och våra klienter utrustas med överfallslarm som är direktkopplade till vår jourverksamhet. Vi erbjuder också 24-timmars jour och dygnet runt-bevakning vid behov.

Bostadsgaranti

Vår bostadsgaranti ingår i priset och innebär att alla våra klienter har ett eget kontrakt till en hyreslägenhet efter sex månaders placering. Om ni anser att klienten inte behöver ytterligare stöd, kan ni efter tre månader utlösa garantin. Vi på Hemlikt har då tre månader på oss att ordna ett hyreskontrakt till klienten.

Har du frågor – tveka inte att kontakta oss.

Skyddat boende. Bostadsgaranti vid skyddat boende, Hemlikt